Bruids- fotografie

De mooiste dag van je leven en daarom ook de mooiste foto’s van je leven. Van voor- bereiding, de plechtigheid, de receptie tot het feest, precies afgestemd op hoe jullie het willen. En uiteindelijk uitgewerkt in een album voor het leven.

Familie en kinderen

‘Voor je het weet, zijn ze het huis uit’, is een vaak gehoord cliché. Maar zó waar! Het is dan ook leuk om je pasgeboren baby, je peuter of kleuter of je gezin vast te leggen in een mooie fotoshoot. Volop mogelijkheden voor afdrukken op canvas, bijvoorbeeld!

Portret en modelfotografie

Het is fijn om een mooie portretfoto van jezelf te hebben, waar je zelf erg tevreden over bent. Voor op je sociale websiteprofiel of om ingelijst weg te geven aan je partner. We kunnen ook verder gaan: durf je een modellen/fashion shoot aan? Ook erg leuk om als cadeau te geven!

Website en Branding

Imago ondersteuning gaat verder dan een profielfoto, hierbij kijken we naar wat je wilt uitstralen en communiceren (of je bedrijf) en daar passen we gekozen beeld op aan. Je kunt ook denken aan het fotograferen van een bedrijfspand bijvoorbeeld.

Events en reportages

Organiseer je binnenkort een event of geeft je een feest en wil je achteraf je gasten trakteren op een sfeerimpressie? Wij verzorgen de registratie en leveren het gemaakte beeld op naar uw voorkeuren. Eventfotografie is mijn specialiteit!